زیتون با ارزش ترین میوه های خوراکی و روغنی جهان شناخته میشود،در ایران منطقه رودبار و منجیل در گیلان ،طارم در زنجان و استان فارس زیتون برداشت میشود که شهرستان طارم در استان زنجان قطب تولید زیتون کشور است.از زیتون فراورده هایی از قبیل روغن زیتون ،زیتون پرورده،زیتون شکسته بدست میآید.
روغن این میوه برای دفع سنگ کیسه صفرا،رفع سرفه های خشک،خارش های پوستی و نرمی استخوان و کم خونی کودکان مفید است.
ویتامین E | 19 درصد |
ویتامین A | 8 درصد |
ویتامین K | 2 درصد |
ویتامین B6 | 2 درصد |
چربی 24 درصد
فیبر 13 درصد
کالری 125 درصد
پروتئین 2 درصد
سدیم 65 درصد
کلسیم 5 درصد
مس 6 درصد
آهن 3 درصد
آهن جهت تولید گلبول های قرمز خون یا سلول های خونی قرمز اهمیت بالایی دارد. گلبول های قرمز نقش اصلی در توزیع اکسیژن و مواد غذایی و به کل سلول های بدن است. نبود آهن کافی میتواند منجر به تولید پایین گلبول های قرمز و تاثیراتی مانند تهوع، سردرد، میگرن و کم خونی شود.
مصرف زیتون میتواند باعث تامین ویتامین A را در بدن افزایش دهد. همانطور که میدانید یکی از مزایای ویتامین A این است که سلامتی چشم و بینایی را بهبود میبخشد.
زیتون ها سرشار از فیبر یکی از فواید فیبر، شکم سالم است. نه تنها آن، بلکه ویتامین A موجود در زیتون نیز برای سلامت گوارش بسیار عالی است.
نکته دیگر در مورد زیتو ن ها این است که، ویتامین A موجود در زیتون با تک چربی اشباع نشده ترکیب میشود، آنها میتوانند با سرطان روده بزرگ مبارزه و آن را کاهش دهند.
خوردن زیتون ها میتواند نقش ایبوپروفن را در تسکین برخی دردها در مفاصل جایگزین کند. بنابراین زیتون ها نیز هم میتوانند به عنوان مسکن و کشنده درد عمل کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه:قم،خیابان آذر،نبش کوچه 92،روبه روی مسجد درخت پیر| شماره تماس:02537701743